Tanulj bárhol, bármikor.

A Minden.Egyes.Nap online kurzusokkal teljesen szabadon tanulhatsz a saját tempódban – pontosan akkor és pontosan ott, ahogy neked jól esik.


Tesztelve, eredményekkel.

Az itt elérhető online kurzusokkal az a szándékom, hogy konkrét megoldásokat adjanak égető kihívásokra. Több száz begyűjtött adatra és visszajelzésre alapozva épültek fel az eddigi anyagok, amelyek életszerű példákon keresztül segítik a fejlődést.


Tesztelve

Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol, akkor:

  Korlátlan hozzáférést kapsz a kurzusokhoz, így akár 1 év múlva is be tudsz jelentkezni és újra tudod nézni az összes anyagot.

  Ingyenesen megkapod a frissítéseket, ami azt jelenti, hogy ha új anyagokkal (videók, segédletek, stb.) frissülnek az egyes kurzusok, akkor rögtön elérhetővé válnak számodra az újdonságok.

  Bárhonnan elérhetőek a kurzusok, így akár utazás vagy ingázás közben mobilról és tabletről is meg tudod nézni az összes leckét.

  Garanciával vagy védve a kurzus teljesítésének ideje alatt, így mindenféle kockázat nélkül tudod kipróbálni az anyagokat.

Jelenleg a lenti online kurzusok érhetőek el publikusan.

Szuper Szokások

A Szuper Szokások online videókurzus abban segít, hogy tudatosan, könnyedén és hatékonyan alakíts ki olyan új szokásokat, amelyek több örömöt visznek a mindennapjaidba.

Ismerd meg a Szuper Szokásokat
VISION Tervező

A VISION Tervező egy olyan írott anyagokból álló online kurzus, amely abban segít, hogy megfogalmazd magadnak, milyen a Legjobb Önmagad, és felépíts egy olyan jövőképet, amelyben őszintén hinni tudsz.

Ismerd meg a VISION Tervezőt
Mindset Kurzus

A Mindset Kurzus egy 10 napos intenzív online videókurzus, amely abban segít, hogy újféle szemlélettel tudj nekivágni a hétköznapoknak, és ennek eredményeképp hatékonyabb legyél.

Ismerd meg a Mindset Kurzust