men-logo-strike-small

Tanulj bárhol, bármikor.

A Minden.Egyes.Nap kurzusokkal teljesen szabadon tanulhatsz a saját tempódban. Anyagaink nem rendezvények felvételei vagy hangalámondásos prezentációk, hanem színtiszta online élmények.


Tesztelve, eredményekkel.

Az itt elérhető online kurzusokkal arra törekszünk, hogy konkrét megoldásokat adjunk égető problémákra. Több száz begyűjtött adatra és visszajelzésre alapozva épültek fel az eddigi anyagok, melyek ezáltal életszerű példákon keresztül segítik a fejlődést.
A kurzusokat válogatott bétateszterek próbálják ki először, és a későbbiekben is a tanulók visszajelzéseire alapozva tesszük őket folyamatosan egyre jobbá.


Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol, akkor:

  Korlátlan hozzáférést kapsz a kurzusokhoz, így akár 1 év múlva is be tudsz jelentkezni és újra tudod nézni az összes anyagot.

  Ingyenesen megkapod a frissítéseket, ami azt jelenti, hogy ha új anyagokkal (videók, segédletek, stb.) frissülnek az egyes kurzusok, akkor rögtön elérhetővé válnak számodra az újdonságok.

  Bárhonnan elérhetőek a kurzusok, így akár utazás vagy ingázás közben mobilról és tabletről is meg tudod nézni az összes leckét.

  Garanciával vagy védve a kurzus teljesítésének ideje alatt, így mindenféle kockázat nélkül tudod kipróbálni az anyagokat.

Jelenleg a lenti online kurzusok érhetőek el publikusan.

mindset-logo-500.png

A 10 napos intenzív kurzus abban segít, hogy elinduljon benned a belső szemléletváltás a produktivitásban. Nem a különféle alkalmazásoktól és gyors tippek-trükköktől leszel sikeres, hanem attól, ha a “mindset”-et, a gondolkodásodat formálod, mert úgy teljesen MÁSFÉLE eredményeket fogsz kapni, mint addig.

VISION Kurzus

Hogyan ébredj fel úgy minden egyes reggel, hogy totális izgalommal vágj bele a napba? Ehhez kell egy erős jövőkép, egy saját VISION, amely abban segít, hogy rajta tudd tartani a fókuszod a számodra fontos dolgokon és így gyorsabban érd el a céljaidat.