Tanulj szabadon.

A Minden.Egyes.Nap online kurzusok abban segítenek, hogy egy tudatosabb, szabadabb és könnyedebb életet teremts magadnak.


Tesztelve, eredményekkel.

Az itt elérhető online kurzusokkal az a szándékom, hogy konkrét megoldásokat adjanak égető kihívásokra. Több száz begyűjtött adatra és visszajelzésre alapozva épültek fel az eddigi anyagok, amelyek életszerű példákon keresztül segítik a fejlődést.


Tesztelve

Ha úgy döntesz, hogy csatlakozol, akkor:

  Korlátlan hozzáférést kapsz a kurzusokhoz, így akár 1 év múlva is be tudsz jelentkezni és újra tudod nézni az összes anyagot.

  Ingyenesen megkapod a frissítéseket, ami azt jelenti, hogy ha új anyagokkal (videók, segédletek, stb.) frissülnek az egyes kurzusok, akkor rögtön elérhetővé válnak számodra az újdonságok.

  Bárhonnan elérhetőek a kurzusok, így akár utazás vagy ingázás közben mobilról és tabletről is meg tudod nézni az összes leckét.

  Garanciával vagy védve a kurzus teljesítésének ideje alatt, így mindenféle kockázat nélkül tudod kipróbálni az anyagokat.

Jelenleg a lenti online kurzusok érhetőek el publikusan.

Szuper Szokások

A Szuper Szokások egy átfogó online videókurzus, amely abban segít, hogy tudatosan, hatékonyan és lendületesen alakíts ki olyan új szokásokat, amelyek több örömöt és könnyedséget visznek a mindennapjaidba.

Ismerd meg a Szuper Szokásokat
VISION Tervező

A VISION Tervező egy lépésről lépésre vezető online útmutató, amely abban segít, hogy letisztítsd magadban, milyen az a bizonyos Legjobb Önmagad, és felépíts egy olyan jövőképet, amiért teljes szívvel lelkesedsz.

Ismerd meg a VISION Tervezőt
Mindset Kurzus

A Mindset Kurzus egy 10 napos intenzív online videókurzus, amely abban segít, hogy az agyalásból kilépve hatékonyabb és eredményesebb megvalósító váljon belőled a mindennapokban.

Ismerd meg a Mindset Kurzust