“Végre valami, ami keretet ad a napjaimnak és azt érzem, hogy haladok előre“


Érezted már azt, hogy túl sok minden van, amit jó lenne csinálni?

Szívesen meghallgatnád ezt az új hanganyagot, megnéznéd azt a friss videót, becsatlakoznál az esti live streambe, de közben kapsz egy emailt arról, hogy holnap kezdődik egy új online kurzus is.

Végül az van, hogy egyiknek se kezdesz neki, mivel egyáltalán nem hiányzik ez a fajta nyomás és stressz…

Az ágyba bevetődve megnyitod a Facebookot, csak görgeted és görgeted a sztorikat, és még inkább frusztrált leszel, mert látod, hogy mindenki éli az életét, csak te vagy olyan, aki nem lép az egyről a kettőre.

Lehet, hogy már nem is emlékszel arra, hogy mikor csináltál valamit utoljára csak úgy szívből és lelkesedéssel, hiszen állandóan ott lóg a levegőben, hogy ezt is, azt is, amazt is csinálni KÉNE, és ez az elvárás magaddal szemben teljesen megbénít.

Még a pihenés is nehezen megy, mert mikor lefekszel, állandóan ezen pörög az agyad…

Eleged van már az egészből. Nem mehet ez így tovább.

Muszáj valamilyen változást hozni az életedbe…


“Mintha valami korlátozna a változásban…”


Belegondoltál már abba, hogy mégis miért olyan nehéz elköteleződni a változás mellett és kitartónak is maradni?

Valószínűleg próbáltál ilyen-olyan módon változtatni a berögzült viselkedéseken, de az első néhány nap – vagy néhány hét – után elfogyott a kezdeti lendület, és szépen lassan visszacsúsztál oda, mint ahonnan elindultál. (Vagy még lejjebb…)

Amikorra már a sokadjára történik meg ugyanez, akkor utána nagyon nehézzé válik, hogy bármi újba is belekezdjünk, hiszen folyamatosan ott lóg a levegőben, hogy ismét csalódást okozunk magunknak, és kényelmesebb nem tenni semmit.

Persze a háttérben megmarad a vágy a változásra és egy új élet lehetőségére, ugyanakkor a félelem visszatart attól, hogy újból nekifussunk a dolognak…

Olyan az egész, mintha valamilyen “program” futna a háttérben, ami korlátoz abban, hogy változzunk.

Erre a programra úgy is lehet tekinteni, mint egyfajta erőre, ami például a folyót a medrében tartja. Minél többször fut le az a bizonyos belső program, annál inkább automatikusan történik meg az ugyanaz a viselkedés.

Téged milyen belső programok tartanak a jelenlegi “medredben”?

A viselkedési mintáid nagyjából ugyanígy egy mederben folynak, és ha akaraterővel próbálod megváltoztatni az egészet, akkor könnyen azt érezheted, hogy küzdés az élet…

Persze lehet, hogy rövid távon sikerül ilyen-olyan apró változásokat elérni, de amikor nem figyelsz oda néhány napig, akkor újra visszatérnek maguktól a berögzült viselkedések.

Fókuszálhatsz arra, hogy erővel átírd őket, ám így pusztán a véges akaraterődre támaszkodsz, és amikor elfáradsz, akkor könnyű feladni…

A helyzet az, hogy létezik egy másik út is, ahol a változás folyamatát az idegeskedés helyett nyugalom, a megfeszülés helyett könnyedség, és kemény munka helyett pedig játékos hozzáállás jellemzi.

Zalaba Krisztián

Szia, itt Zalaba Krisztián, és az elmúlt években ráláthattam arra, hogy mennyire más az, ha valamit akaraterővel próbálunk átváltoztatni, vagy egyszerűen csak tudatosan odafigyelünk arra, hogy minden egyes nap megtegyünk egy apró kis lépést önmagunkért.


Megjelenések

Ha valamit kizárólag akaraterővel szeretnénk megváltoztatni, akkor az előbb vagy utóbb magával fogja hozni a szenvedés ilyen-olyan formáját is.

Ahelyett, hogy “megerőszakolnánk magunkat”, sokkal inkább választhatjuk a kedvesség útját is, ami a megengedésből és örömből táplálkozik, és így az eredmény is teljesen más minőségű lesz.

Az elmúlt évek tapasztalatai során 3 olyan felismerés ébredt fel bennem, amelyek segítettek abban, hogy bármilyen kívánt változás könnyedséggel megjelenhessen a világomban.

1. A mindennapi tudatos cselekedetek számítanak igazán


Könnyen belefuthatunk abba a korlátba, hogy kivetítjük a jövőbe a változás lehetőségét, és közben a legfontosabb dologra nem figyelünk oda: a jelen pillanat cselekedeteire.

Ha belül állandóan a jövőben élsz, akkor újra és újra azt erősíted meg magadban, hogy “még nem tartok ott…”

Ez pedig automatikus módon magával hozza a feszültséget is.

Egy másik út például az, hogy odafigyelünk arra, hogy milyen kis dologban változhatunk ma, és így elég pusztán egy napra – a mai napra – fókuszálni. Azzal, ha minden egyes nap megteszünk egy kis lépést (akár egy nagyon aprót is), akkor szinte észrevétlenül történik meg az átalakulás.

 • napi egyetlen oldal megírása egy kész könyvvé alakul át (vagy sok-sok blogbejegyzéssé)
 • napi 15 perc meditáció kiterjeszti azt a belső békét, ami csak néha-néha ragyog át a gondolatok ködén
 • napi fél óra tudatos mozgás magával hozza azt, hogy a sokkal formásabbá válik a test és rugalmasabb is lesz.

Mindezt teljesen automatikusan történik meg, ha a figyelmünk középpontjába az itt és most cselekedetei kerülnek a gondolatokban való pörgés helyett.

2. A kis lépések észrevétlenül formálnak át mindent


Mint ahogyan a folyó medre sem az egyik napról a másikra alakul át, ugyanígy magunktól is teljesen felesleges elvárni, hogy holnapra radikális változások történjenek meg.

Persze nekifuthatsz újra és újra erővel az egésznek, ugyanakkor valószínűleg te is tudod, hogy ez magával hoz egyfajta folyamatos nyugtalanságot…

Ehelyett tudatosan és könnyedséggel is megtehetsz minden nap egy kis lépést, és ezzel automatikusan szert teszel egy fontos erényre: a türelemre.

Akarhatod az AZONNALI változást és kereshetsz mindenféle varázsmódszereket, ugyanakkor amíg belül nem történik meg az átalakulás, addig a “külvilágod” sem feltétlenül fog átformálódni.

Amikor már nem a jövőre fókuszálsz, akkor megláthatod, hogy mindig a jelen pillanat fényében történik meg a változás.

Sokat segít az egészben, ha egy szisztematikus megközelítéssel állsz hozzá a folyamathoz, aminek eredményeképp akkor is rajta maradsz az úton, amikor jönnek azok a bizonyos nehezebb napok.

3. Egy szisztematikus megközelítéssel dimenziókkal könnyebb a változás


Tudod jól te is, hogy a napi kis lépések összeadódnak, ugyanakkor lehet, hogy éppen az esik nehezedre, hogy következetes is maradj, és meg is tedd azt a bizonyos lépést…

A helyzet az, hogy ha pusztán az emlékezetedre és akaraterődre támaszkodsz, az olyan, mintha egy lyukakkal teli hajóval próbálnál átkelni a folyón.

Megoldható, de nem biztos, hogy élvezni is fogod…

Ehelyett hozzáállhatsz az egészhez egy szisztematikus megközelítéssel is, ami segít abban, hogy tudatos maradj, a kijelölt úton haladj, és mindemellett legyen tér a spontán dolgokra is.

Egy ilyen szisztematikus megközelítéssel az életed összes területét “egybefoghatod”, és bármire kiterjesztheted az egyre inkább bővülő tudatosságot. Például:


a tanulásra és fejlődésre: képzeld el, hogy minden nap létrehozol egy kis teret annak, hogy belemerülj az eddig feldolgozatlan anyagokba (könyvekbe, kurzusokba, stb.), és halmozódás helyett végre a gyakorlatba is átülteted az olvasott dolgokat


a fókuszálásra és figyelemre: a figyelmed szétforgácsolása helyett fókuszált maradsz a feladataidban, és a prioritások felállításával – és betartásával – lendületesebben éred el a céljaidat


az egészséges étkezésre és sportolásra: nem csak egy gondolat marad a egészséges életmód, hanem természetessé válik a rendszeres testmozgás, ami által az egész lényeden érezhető és látható a pozitív változás.

Igen, ez az egész lehetséges, mégpedig úgy, hogy nem szükséges pusztán az akaraterődre támaszkodnod, hanem egy olyan támogató “rendszert” építhetsz magad köré, amely szinte automatikusan visz el a célodhoz – legyen az bármi.

Ezt a felszabadító megközelítést ismerheted meg a Szuper Szokások online videókurzusban.


Szuper Szokások

Változz könnyedséggel, fejlődj lendületesen, és élvezd a nyugodt életet


Ismerd meg a Szuper Szokások online videókurzust

A Szuper Szokások online kurzusban 20 videós leckéken keresztül mutatom be azt az évekig használt, “olajozottan működő” stratégiát, ami akár neked is segíthet abban, hogy:

 • egyszerűen és játékosan alakíts ki új szokásokat, amelyek közelebb hozzák a céljaidat 🚀
 • extra erőfeszítés nélkül kitartó maradj ⛳️, és végigcsináld azt, amibe belekezdesz
 • még a nehezebb időszakokban is kiegyensúlyozott legyél ⚖️, és higgadtan megtegyél naponta egy-egy új lépést a fejlődésedért.

Ha már érezted azt, hogy lassan haladsz, nehezen menedzseled az életben a sok-sok teendőt, és szétszórtságot is tapasztalsz, akkor néhány tudatosan megtett lépés segíthet abban, hogy a káoszból kilépve kialakuljon egy fenntartható rendszer.

Gondolj csak arra, hogy van egy olyan reggeli rutinod, amely szépen “bestartolja” a reggeleket, és nyugodtsággal van időd mindenre.

Napközben elmélyülve és fókuszáltan csinálod a tennivalóidat, ahol van elég tér arra is, hogy kicsit kiszakadj a pörgésből, és foglalkozz magaddal.

Nyugodtan haladsz előre az utadon, hiszen a cselekedeteid összhangban vannak a céljaiddal.

Számomra ezt a kiegyensúlyozottságot a tudatos szokások hozták meg, amelyek között ott volt például a:

🧘‍♂️ napi 10-15 perc (később pedig még több) meditáció
🏋️‍♂️ heti 3x rendszeres sportolás (több éven keresztül)
🌈 a vízióm áttekintése (amelynek aztán a legtöbb része valóra vált)
👓 fókuszálás (hogy benne tudjak maradni a feladatokban és ne csapongjak)
💻 “zero PC” vasárnap délután (hogy legalább egy fél napra teljesen offline legyek)
☀️ ME-time (hogy tényleg odafigyeljek a számomra igazán fontos dolgokra)
❤️ kedvesség (csak úgy, ok nélkül kedvesnek lenni másokkal)
⭐️ és még sok-sok más dolog (a kurzusban találsz egy komplett listát azokról a szokásokról, amelyek lépésekben a mindennapok részévé váltak, és jelentősen átformálták a valóságomat).


Te milyen változást látnál szívesen az életedben 1 hónap múlva?

Elég a folyamatot pár egyszerű szokással elkezdeni, aztán rajtad áll, hogy mivé formálod a saját “rendszeredet”.

A Szuper Szokások ehhez ad komplett és átfogó segítséget.

Az online videókurzus lépésről lépésre visz végig egy folyamaton, amely során formálhatod a szemléleted, inspirációt meríthetsz az őszinte példákból, és elkezdheted használni azokat a konkrét eszközöket, amelyek támogatnak a gyakorlati megvalósításban.

Ha csatlakozol, akkor megkapod a teljes “rendszert” és komplett eszköztárat, amit én is használtam egy több mint 1000 napos szokáskövetési periódus alatt, és amely során lényegében az összes életterület átalakult.

Online felület

Minden kapcsolódó anyagot egy szép, rendszerezett, és könnyen használható online felületen érsz el, amelyhez azonnali hozzáférést kapsz a kurzushoz való csatlakozással.

Szuper Szokások videó 3

A következő témák várnak rád a kurzusban videók formájában:

 • Mihez kezdj az önmagaddal szembeni – esetlegesen magas – elvárásokkal?
 • Milyen új szokásokat érdemes elsőként felvenni, hogy nagy lendületet nyerj?
 • Hogyan szokj le a “rossz” szokásaidról?
 • Mitől lesz könnyű, illetve nehéz egy új szokás kialakítása?
 • Hogyan maradj lelkes az új szokások kialakításával?
 • Mikor engedj el egy szokást és mikor tarts ki mellette?
 • Ötlettár: Egyszerű és élvezetes módszerek a szokások követésére
 • Hogyan építsd egymásra a szokásaidat?
 • Hogyan inspiráld a környezetedet a saját jó szokásaik kialakítására
 • … és még további témák (összesen 20 videó vár a kurzusban)

Szuper Szokások kurzus

A Szuper Szokások egy teljes csomagban érhető el, amely az alábbiakat tartalmazza:


 • A teljes Szuper Szokások online kurzus

  A kurzust egy privát online felületen éred el, amelyhez egyedi hozzáférést kapsz. Számítógépen, mobilon és tableten is egyaránt élmény használni, szóval bármilyen módon is szeretsz új dolgokat tanulni, itt teljes kényelemben tudod megtenni.

 • Videók, letölthető anyagok, segédletek

  A kurzus során videók formájában kerül átatadásra a fent már említett tématika, amelyek mellett letölhető anyagok és másolható segédletek segítik a gyakorlatba való átültetést. A lényeg, hogy a lehető legkönnyebb legyen számodra a megvalósítás.

 • Korlátlan hozzáférés a kurzushoz

  A kurzushoz korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy akár 1 év múlva is be tudsz lépni, és újra meg tudod nézni az összes anyagot. Nincs semmilyen időlimit, szóval bátran haladhatsz olyan tempóban, ahogy neked a leginkább kényelmes.

 • Ingyenes frissítések

  Amennyiben új elemekkel bővül a Szuper Szokások online kurzus, akkor azokat alapból megkapod. A korábbi kurzusoknál is előfordult, hogy új bónuszok váltak elérhetővé, amelyeket a korábbi vásárlók azonnal és teljesen ingyenesen kaptak meg.

 • Bónusz: "Belső Kör" tagság

  A csatlakozással meghívást kapsz a Belső Kör privát Facebook csoportba, amely a Minden.Egyes.Nap kurzusokhoz csatlakozott tanulók számára érhető el.


Lehetséges, hogy felmerült benned néhány kérdés, ezért pár dolgot összegyűjtöttem, amelyek érdekesek lehetnek neked. Egyszerűen csak kattints a kérdésre, és feltárul a válasz.Jelentkezés a kurzusra


Ha szimpatikus számodra a dolog, és úgy érzed, hogy szívesen belevágnál a kurzusba, akkor lent ismerheted meg a csatlakozással kapcsolatos részleteket.

Szuper Szokások csatlakozás

A csomag tartalma:

 • A teljes Szuper Szokások online videókurzus
 • Korlátlan hozzáférés az anyagokhoz és frissítésekhez
 • Bónusz: “Belső Kör” tagság

A teljes csomag mindössze:

15.000 Ft + ÁFA
= bruttó 19.050 Ft

CSATLAKOZZ MOST

paypal-fizetes

Infók a fizetéssel kapcsolatosan
A biztonságos fizetést a Teachable rendszere biztosítja, ahol egyszerűen és könnyedén, bankkártyával van lehetőséged fizetni. A regisztrációt követően azonnal elkezdheted a kurzust. A folytatáshoz egyszerűen csak kattints a fenti kék gombra.

Kérdések és válaszok


Összegyűjtöttem pár technikai jellegű kérdést is, amelyek felmerülhettek benned a kurzushoz való csatlakozással kapcsolatban. Kattints a mezőre, és nézd meg a választ.Tesztelve
30 napos garancia

Garanciával védve vagy a kurzus teljesítésének ideje alatt, így mindenféle kockázat nélkül tudod kipróbálni az anyagot. Ha éppen az jelenik meg, hogy szívesebben visszakérnéd az árát, akkor a vásárlástól számítva 30 napig van rá lehetőséged.


"Gyönyörűen történik minden..."

Most képzeld el azt, hogy reggel felkelsz, és abban a pillanatban ahogy kinyitod a szemed, őszinte lelkesedést érzel, és alig várod, hogy belekezdj egy új napba.

Van egy jól működő reggeli rutinod, amit keretet ad a napodnak, és rohanás helyett bőven van időd arra, hogy kényelmesen megreggelizz, és akár még meditálj is egyet.

Nincs stressz, hiszen pontosan tudod, hogy milyen dolgok várnak rád, és rugalmassággal tekintesz az élet dolgaira, ahol az egyes életterületek nem egymás elől veszik el a teret, hanem inkább támogatják egymást.

Egy gyönyörű szimfóniának látod az életet, ahol minden “olajozottan” működik, és a váratlan helyzeteket is teljes nyugalommal kezeled.

Napközben fókuszáltan dolgozol, és amikor abbahagyod a munkát, akkor tényleg ki tudsz kapcsolni. Teljesen feltöltődve folytatod a napodat, és szívesen mész el akár futni, jógázni, vagy az edzőterembe edzeni.

Engedd, hogy megérkezzen a harmónia az életedbe

Kész vagy arra, hogy kibontakozhasson a harmónia az életedben?

Könnyedséggel mennek a dolgok, nyugodt vagy a jövőt tekintve, és azt érzed, hogy gyönyörűen történik minden.

Nem aggódsz a dolgok miatt, mert bármi is merül fel, biztos vagy magadban, és tudod, hogy jó úton haladsz. Még mások is hozzád jönnek tanácsért, mert látják rajtad, ahogy ragyogsz és boldog vagy.

Ha kész vagy arra, hogy elindítsd ezt a változást, akkor sok szeretettel látlak a kurzuson belül.


CSATLAKOZZ MOST

Valószínűleg mindenkinél másféle változást fog elindítani a kurzus, és különféle utakon juthatunk el ugyanoda – arra a békés, nyugodt és áramló “helyre”, amit úgy hívhatunk: valódi Önmagunk.

Lehet, hogy neked is segíthet tudatosabbá válni, és az azzal kapcsolatos kérdésre, hogy csatlakozz-e a kurzushoz, célszerű a Belső Hangodra hallgatni, és észérvek helyett egyszerűen bízni az intuíciódban. Úgyis az szolgál a legjobban.

Íme néhány pontban, hogy kinek javaslom a kurzushoz való csatlakozást.

Szívből ajánlom a kurzust annak…

 • aki szeretne új lendülettel nekikezdeni a mindennapoknak és újfajta tudatossággal hozzáállni az élet dolgaihoz
 • aki szívesen foglalkozik azzal, hogy rálásson a berögzült működéseire és nyitottsággal tekint azok megváltoztatására
 • akiben ott a vágy, hogy mélyebb szinten is megismerje Önmagát, és a “keresés” helyett a “megérkezés” állapotában szándékozik létezni.

Végül pedig még egyszer összegezve, hogy mihez jutsz hozzá, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol a kurzushoz:

 • Teljes “Szuper Szokások” kurzus: egyedi hozzáférést kapsz az online felülethez, ahol egy helyen, szépen rendszerezett formában eléred az összes kapcsolódó anyagot
 • Segédletek és példák: konkrét, életszerű példák segítenek a megvalósításban, és megkapsz mindent eszközt ahhoz, hogy igazán könnyeddé tudd tenni az új szokásaid kialakítását
 • Gyors elérés hozzám: prioritásként kezelem a tőled érkező emaileket, így ha bármilyen tanácsra van szükséged, akkor azonnal tudsz kérdezni
 • Korlátlan hozzáférés: a kurzust bármikor, bármeddig és bárhonnan eléred – laptopról, mobilról, tabletről
 • Ingyenes frissítések: amennyiben a jövőben új elemekkel bővül a Szuper Szokások kurzus, akkor teljesen ingyenesen megkapod a frissítéseket
 • 30 napos garancia: próbáld ki a teljes kurzust, és ha éppen az jelenik meg, hogy szívesebben visszakérnéd az árát, akkor 30 napig erre is van lehetőséged
 • Bónusz – “Belső Kör” tagság: meghívást kapsz a privát FB csoportba, amely azoknak a tanulóknak készül, akik belevágnak a Minden.Egyes.Nap online kurzusokba.

Kezdhetünk?


A kurzus állapota:

Ha van még kérdésed, esetleg bizonytalan vagy valamivel kapcsolatosan, akkor bátran hívd a 06-30-712-7344 -es számot.

Ez a weboldal örömmel készült. | 2021 © Zalaba Krisztián