Alakíts ki új szokásokat, fejlődj nagyobb lendülettel, és legyenek igazán örömteliek a mindennapok


Ha próbáltál már kialakítani új szokásokat, akkor lehet, hogy te is tapasztaltál nyugtalanságot, türelmetlenséget, és magas elvárásokat magaddal szemben.

Ami először újnak és izgalmasnak tűnt, az később átcsapott valami egészen másba, és megjelent a szenvedés valamilyen formája. Lehet, hogy újra és újra átélted azt, hogy lelkesedéssel kezdtél neki a saját jó szokásaid kialakításának, ám egyszer csak elfogyott a lendület és újra lehúztak a borús gondolatok…

 • “Mégis miért könnyebb kialakítani egy adott szokást, míg egy másik (ami igazán fontos lenne) olyan kínszenvedés?”
 • “Mi csináljak akkor, ha azt érzem, hogy visszafogom magam és egyszerre nyomom a gázt és a féket is?”
 • “Hogyan tudom könnyebbé tenni az életemet, hogy tényleg őszinte lelkesedéssel kezdessek neki a napoknak?”

Ezek a kérdések nálam is sorra felmerültek.

Persze nem olyan formában érkeztek meg a válaszok, mint vártam, ugyanakkor valami sokkal teljesebb dolgot fedeztem sok-sok évnyi tudatos önvizsgálat alatt.

Zalaba Krisztián

Szia, itt Zalaba Krisztián, és az elmúlt években valami gyökeresen megváltozott bennem a fejlődést tekintve. Felébredt bennem a felismerés, hogy a folyamat minden.

Hiába éreztem többször is életem egy-egy adott szakaszában azt, hogy elértem a “finish”-be, az valójában egy új rajtvonal volt egy új folyamatban. Egy rövid megpihenés után újra a nagy hajtásban találtam magam, és a tartós “megérkezés” rendre elmaradt…

Ami segített kiszállni az egész őrületből, az a tudatosság volt.

A szokások kialakításnak folyamatát tekintve egy friss szemlélet bontakozott ki, ahol már nem a “valahová való eljutás” volt a fő mozgatórugó, hanem az itt és most-ban történő örömteli létezés.

Elvégre miért csak a folyamat végén tapasztaljak örömöt, ha az itt és most is jelen lehet?

Amikor megváltozott a korábbi berögzült működés, szinte magától és természetesen történt meg a változás – többé már nem kemény munka volt a szokások kialakítása, ahol pusztán maga az eredmény számított, hanem inkább a könnyedség jellemezte az egészet, ahol az egyik szokás a másikat építette.

Ezeket a szokásokat – amelyek örömmel, könnyedséggel és egymást támogatva működnek – akár úgy is nevezhetjük, hogy “Szuper Szokások”.


Szuper Szokások

Bemutatkozik a Szuper Szokások online videókurzus…


A Szuper Szokások online kurzus abban segít, hogy tudatosan, könnyedén és hatékonyan alakíts ki olyan új szokásokat, amelyek több örömöt visznek a mindennapjaidba.

A kurzus szándéka, hogy konkrét példákon keresztül megmutassa, hogyan tudsz a legegyszerűbben megérkezni a vágyott élethelyzetedbe, úgy, hogy közben a folyamatot is élvezed.

Legyel szó különféle életterületekről (rendszeres edzés, napi meditáció, jobb emberi kapcsolatok, stb.), szinte bármihez használhatod az itt bemutatott módszereket, hogy szabadon, a saját tempódban fejlődhess.

A kurzus segít eljutni a gyakran szétesős mindennapoktól egészen odáig, hogy játékosan állj hozzá és örömödet leld az új szokásaid kialakításában.

Online felület

Minden kapcsolódó anyagot egy szép, rendszerezett, és könnyen használható online felületen érsz el, amelyhez azonnali hozzáférést kapsz a kurzushoz való csatlakozással.

Mit ad a kurzus?


A Szuper Szokások online videókurzus lépésről lépésre visz végig egy folyamaton, amely során formálhatod a szemléleted, inspirációt meríthetsz az őszinte példákból, és elkezdheted használni azokat a konkrét eszközöket, amelyek támogatnak a gyakorlati megvalósításban. Az alábbi módokon segít a kurzus:


Új perspektívát mutat


Mielőtt belevetjük magukat a “csinálásba”, először elmerülünk a szemléletmód formálásába, amely által sokkal egyszerűbben tudjuk behozni a jelenünkbe a kívánt változást.

Szuper Szokások videó 1

Kapcsolódó videóleckék a kurzusból:

 • 3 jó tanács mielőtt fejest ugranál az új szokások kialakításába
 • Mitől lesz könnyű, illetve nehéz egy új szokás kialakítása?
 • Mihez kezdj az önmagaddal szembeni – esetlegesen magas – elvárásokkal?
 • Milyen új szokásokat érdemes elsőként felvenni, hogy komoly lendületet nyerj?
 • Hogyan maradj lelkes egy-egy új szokás kialakításával?

Gyakorlati eszközökkel segít


Ahogy belül változol, úgy válik egyszerűbbé, könnyedebbé és élvezetesebbé az általad szabadon választott eszközök használata.

Szuper Szokások videó 2

Kapcsolódó videóleckék a kurzusból:

 • Egyszerű és élvezetes módszerek a szokások követésére
 • Szokáskövetés folyamata és optimalizálása
 • Mihez kezdj a “rossz” szokásaiddal?
 • Mikor engedjünk el egy szokást és mikor tartsunk ki mellette?
 • Hogyan építsd egymásra a szokásaidat?

Életszerű példákkal inspirál


Valószínűleg kíváncsi vagy arra, milyen változást lehet elérni a kurzusban megismert eszközök és módszerek használatával, szóval ezekről is nagy örömmel mesélek.


Szuper Szokások videó 3

Kapcsolódó videóleckék a kurzusból:

 • 25 szokás, amitől örömteliebbek lehetnek a mindennapok
 • Komplexebb szokáskövetés bemutató
 • 1000+ nap szokáskövetés átfogó tapasztalatai
 • A képzelet ereje…
 • Hogyan inspiráld a környezetedet a saját jó szokásaik kialakítására

Előreláthatólag a kurzus végére örömmel tekinthetsz vissza arra, hogyan változott meg a szokások kialakításával kapcsolatos szemléletedet, illetve a saját szokáskövetődet is lelkesedéssel tudod használni akármilyen új szokás kialakításához.

Jelentkezés a kurzusra


Ha szimpatikus számodra a dolog, és úgy érzed, hogy szívesen belevágnál a kurzusba, akkor lent ismerheted meg a csatlakozással kapcsolatos részleteket.

Szuper Szokások kurzus

Az alábbiakat tartalmazza a csomag:


 • A teljes Szuper Szokások online kurzus

  A kurzust egy privát online felületen éred el, amelyhez egyedi hozzáférést kapsz. Számítógépen, mobilon és tableten is egyaránt élmény használni, szóval bármilyen módon is szeretsz új dolgokat tanulni, itt teljes kényelemben tudod megtenni.

 • Videók, letölthető anyagok, segédletek

  A kurzus során videók formájában kerül átatadásra a fent már említett tématika, amelyek mellett letölhető anyagok és másolható segédletek segítik a gyakorlatba való átültetést. A lényeg, hogy a lehető legkönnyebb legyen számodra a megvalósítás.

 • Korlátlan hozzáférés a kurzushoz

  A kurzushoz korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jeletni, hogy akár 1 év múlva is be tudsz lépni, és újra meg tudod nézni az összes anyagot. Nincs semmilyen időlimit, szóval bátran haladhatsz olyan tempóban, ahogy neked a leginkább kényelmes.

 • Ingyenes frissítések

  Amennyiben új elemekkel bővül a Szuper Szokások online kurzus, akkor azokat alapból megkapod. A korábbi kurzusoknál is előfordult, hogy új bónuszok váltak elérhetővé, amelyeket a korábbi vásárlók azonnal és teljesen ingyenesen kaptak meg.

Szuper Szokások csatlakozás

Azoknak ajánlott a csatlakozás, akik szeretnék mielőbb elkezdeni a saját jó szokásaik kialakítását, és szimpatikus számukra a Szuper Szokások online kurzus.

15.000 Ft + ÁFA
= bruttó 19.050 Ft

Csatlakozás a kurzushoz

paypal-fizetes

Infók a fizetéssel kapcsolatosan
A biztonságos fizetést a Teachable rendszere biztosítja, ahol egyszerűen és könnyedén, bankkártyával van lehetőséged fizetni. A regisztrációt követően azonnal elkezdheted a kurzust. A folytatáshoz egyszerűen csak kattints a fenti kék gombra.

Kérdések és válaszok


Összegyűjtöttem pár kérdést, amelyek esetleg felmerültek a kurzussal kapcsolatosan. Egyszerűen csak kattints a mezőre és nézd meg a válaszokat.Tesztelve
30 napos garancia

Garanciával védve vagy a kurzus teljesítésének ideje alatt, így mindenféle kockázat nélkül tudod kipróbálni az anyagot. Ha éppen az jelenik meg, hogy szívesebben visszakérnéd az árát, akkor a vásárlástól számítva 30 napig van rá lehetőséged.


“…történt valami lényeges…”


Pár éve még nem is gondoltam volna, hogy egy egyszerű kis online táblázat micsoda átalakulást képes magával hozni. Persze nem maga az eszköz a lényeg, hanem az, hogy megjelent az elköteleződés afelé a bizonyos “Legjobb Önmagam” felé, ami a folyamat során egyre inkább ki tudott teljesedni.

Bár közben szenvedést is tapasztaltam – nyugtalanság, frusztráció és magas elvárások formájában -, úgy tűnik, hogy az egész mégiscsak szolgált valamilyen formában, hiszen most tovább adhatom az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat.


Te miből alakítanál ki szívesen új szokást?

Több évnyi szokáskövetési periódus alatt történt valami lényeges dolog…

Egyre tisztábban tudott “átragyogni rajtam” a tudatosság.

Persze a fent látható kis táblázat csak egy eszköz volt az egészben (a kurzusban többféle szokáskövetési módszert is megismerhetsz és kiválaszthatod a hozzád leginkább illőt), ugyanakkor ez az eszköz szolgált arra, hogy napról napra teljesen őszintén ránézzek az életemre.

Ahogy egyre őszintébb lettem magammal kapcsolatosan, egyre egyértelműbben rajzolódtak ki a visszatérő elakadások is. A szokáskövetés lényegében egy nagyon hatékony eszközzé vált önmagam megismerésében. Mostanra már tisztábban mutatkozik meg, hogy a szokások kialakítása tulajdonképpen “álcázott” formában segített, hogy mélyebb szinten is megismerjem Önmagam.

Valószínűleg mindenkinél másféle változást fog elindítani a kurzus, és különféle utakon juthatunk el ugyanoda – arra a békés, nyugodt és áramló “helyre”, amit úgy hívhatunk: valódi Önmagunk.

Lehet, hogy neked is segíthet tudatosabbá válni, és az azzal kapcsolatos kérdésre, hogy csatlakozz-e a kurzushoz, célszerű a Belső Hangodra hallgatni, és észérvek helyett egyszerűen csak bízni az intuíciódban. Úgyis az szolgál a legjobban.

Íme néhány pontban, hogy kinek javaslom szeretettel a kurzushoz való csatlakozást.

Szeretettel ajánlom a kurzust annak…

 • aki tudatosabbá szeretne válni az élete egyes területein, és elkötelezett Önmaga őszinte “kivirágoztatása” mellett
 • aki szeretné megtámogatni a mindennapokat néhány jó szokással, mely eredményeképp több öröm, hála és könnyedség bontakozhat ki
 • aki vágyik arra, hogy mélyebben megismerje Önmagát, és a “keresés” helyett a “megérkezés” állapotában szándékozik létezni.

Végül pedig még egyszer összegezve, hogy mihez jutsz hozzá, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol a kurzushoz:

 • Teljes “Szuper Szokások” kurzus: egyedi hozzáférést kapsz az online felülethez, ahol egy helyen, szépen rendszerezett formában eléred az összes kapcsolódó anyagot
 • Segédletek és példák: konkrét, életszerű példák segítenek a megvalósításban, és megkapsz mindent eszközt ahhoz, hogy igazán könnyeddé tudd tenni az új szokásaid kialakítását
 • Gyors elérés hozzám: prioritásként kezelem a tőled érkező emaileket, így ha bármilyen tanácsra van szükséged, akkor azonnal tudsz kérdezni
 • Korlátlan hozzáférés: a kurzust bármikor, bármeddig és bárhonnan eléred – laptopról, mobilról, tabletről
 • Ingyenes frissítések: amennyiben a jövőben új elemekkel bővül a Szuper Szokások kurzus, akkor teljesen ingyenesen megkapod a frissítéseket
 • 30 napos garancia: próbáld ki a teljes kurzust, és ha éppen az jelenik meg, hogy szívesebben visszakérnéd az árát, akkor 30 napig erre is van lehetőséged.

Kezdhetünk?


A kurzus állapota:
Mi vár a folytatásban?
A fenti gomb megnyomása után átkerülsz a fizetési felületre, ahol biztonságosan, bankkártyával tudsz fizetni. A sikeres fizetés után a rendszer továbbít a kurzus online felületére, ahol akár rögtön bele tudsz kezdeni az első leckébe. Ennyire egyszerű az egész.

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatosan, akkor írj egy emailt, hogy hívd a 06-30-712-7344 -es számot.

Ez a weboldal örömmel készült. | 2020 © Zalaba Krisztián