Szia, itt

Ezen az oldalon ahhoz kapsz segítséget, hogy több olyan dolgot csinálj, amelyek színtiszta örömöt és lelkesedést visznek az életedbe. Lent elmesélem, hogyan.

Pár kérdés:

  • Úgy érzed, hogy több van benned, mint amit jelenleg kihozol magadból?
  • Gyakran gondolsz arra, hogy úgy igazából máshogy is élhetnél?
  • Szeretnél fejlődni és lendületesen menni előre a saját életutadon?

Ha magadra ismertél, akkor lent találsz pár érdekes dolgot.

A Minden.Egyes.Nap célja, hogy őszinte példákkal arra inspiráljon téged, hogy akcióba lépj és napi szinten tegyél valami örömtelit a fejlődésedért. Hiszek abban, hogy mindig szabadon dönthetünk arról, hogyan szeretnénk élni, és a pozitív változásba egyszerűen megéri belerakni az energiát.

Azzal, hogy megfogalmazol magadnak egy VISION-t, jó szokásokat alakítasz ki, és közben formálod a személetedet, újféle lendülettel tudsz menni előre az egyedi utadon. Ennek köszönhetően pedig:

  • energikusan és lelkesen indíthatod a reggeleket
  • a Jelen Pillanatban élhetsz, és olyan dolgokkal töltheted a napjaidat, amelyek maximálisan feltöltenek
  • az élettapasztalataidat megosztva hatással lehetsz mások életére is.

“Fogalmam sem volt, hogyan tovább…”

Az elmúlt pár évben többször is éreztem azt, hogy nem igazán találom a helyemet. Jellemzően amikor elértem egy fontos kitűzött célt, csak kis ideig örültem neki, és viszonylag gyorsan elfogott az üresség érzése. Újra és újra azzal a kérdéssel találtam szemben magam, hogy: “Oké, most akkor ennyi…? Hogyan tovább…?”

Az egyik legemlékezetesebb ilyen időszak az volt, amikor a tesómmal közösen elindított marketinges cégünkben a siker ellenére azt éreztem, hogy egyre kevésbé vagyok lelkes. A további növekedés gondolata nem igazán hozott lázba, hiszen hiába lett volna több ügyfelünk, nagyobb csapatunk, nem feltétlenül lettem volna boldogabb.

A világ szemével sikeres voltam, ám mélyen legbelül nem éreztem örömöt, ezért szerettem volna valamin változtatni – persze akkor fogalmam sem volt, hogyan tovább…

rolam-zeu-weboldalA tesómmal elindított marketinges cégünk egy fontos lépcsőfok volt

Tudtam, hogy van bennem valami, amit szeretnék őszintén megosztani a világgal. Éppen ezért elkezdtem kutatni, hogy mi az, amiben a természetemnél fogva igazán jó vagyok, és mi az én “X-men tulajdonságom”, amivel mások életébe valami emberi értéket tudok vinni. Egy több hónapig tartó folyamat eredményeképp született meg a Csináld Meg! blog.

A weboldalon egyszerűen és őszintén meséltem azokról a dolgokról, amelyek a fejlődésemet segítették. Olyan témákat bontottam ki, minthogy hogyan legyünk hatékonyabbak a hétköznapokban, hogyan alakítsunk ki új szokásokat, és melyek azok a dolgok, amelyek lendületesen és közben jó érzésekkel tudnak előre vinni az életben.

A folyamat több fantasztikus lehetőséget hozott az életembe, hiszen sok-sok új embert ismertem meg, magazinoktól és rádióktól kerestek meg (még New Yorkba is kireptettek), és belül is végre azt éreztem, hogy egyre inkább kiteljesedem.

A lendületet megtartva közösségi programokat szerveztem, online kurzusokat készítettem, és elkezdtem felépíteni azt a weboldalt, amelyet éppen olvasol. Néhány fotó erről az útról:

rolam-ramitAz egyik New York-i kintlétem alatt találkoztam és beszélgettem a #1 New York Times bestseller szerzővel és amerikai vállalkozóval, Ramit Sethivel

rolam-piknikAz első Minden.Egyes.Nap Piknik egy könnyed szombati program volt a szabadban, ahol megoszthattuk egymással a tapasztalatainkat

megjelenes-palferi-openskyAmikor a belső hangom azt mondja, akkor előadások és workshopok formájában is megosztom a tapasztalataimat

 
Hiszek abban, hogy ha örömmel éljük a mindennapokat, akkor az még több örömöt vonz hozzánk.

Ezen a weboldalon keresztül szeretnék őszinte sztorikkal, átfogó írásokkal és online kurzusokkal arra inspirálni másokat, hogy fejlődjenek és Minden.Egyes.Nap azt tudják mondani: “Jó úton vagyok. Jól érzem magam.”

A folytatásban összegyűjtöttem pár olyan alapértéket, amelyek fontosak számomra, és amelyek mentén a mindennapjaimat élem. Talán lesz köztük olyan, amelyekhez te is érzed belül a kapcsolódást.

Egyszerűen jobb.

Kedvelem az egyszerűséget és a minimalista szemléletmódot, éppen ezért arra törekszem, hogy olyan tárgyakkal és olyan infókkal vegyem körbe magam, amelyek értéket visznek az életembe.

Csak őszintén.

Hiszem, hogy úgy teljes a kép, ha a “csillogó” és “kevésbé csillogó” részekbe egyaránt beavatunk másokat, ezért a posztokban és emailekben színtiszta őszinteséggel mesélek a tapasztalataimról.

Minden a folyamat.

Szerintem akkor érdemes bármibe is belerakni az energiát, ha azt örömmel tesszük, és nem pedig csak maga a végcél van a szemünk előtt. Ha élvezzük a folyamatot, akkor az elért eredmény a bónusz lesz.

Hálával érdemes élni.

Minden, ami az életben történik, a kiterjedésünket szolgálja, és valójában hálásak lehetünk mindenért. Napi szinten rengeteg olyan dolog bukkan fel, melyekért hálás vagyok, és ezáltal az apróbb dolgokban is megláthatom a szépet.


Zalaba Krisztián

Folytatjuk emailben?

Ha kíváncsi vagy személyes sztorikra, akkor szeretettel ajánlom a privát email listát is, ahol rendszeresen írok a fentiekhez hasonló dolgokról.

Oké, folytassuk!