MEN logó
VISION Tervező

Ez a kurzus abban segít, hogy:

  • Megtervezd a saját VISION-ödet 3 lépésben
  • Lelkesen belevágj a megvalósításba akár már ma
  • Holnaptól izgatottan ébredj minden egyes reggel

Zalaba KrisztiánHelló, itt Krisztián. Hiszek abban, hogy ha ott van előttünk egy tiszta jövőkép, amiben őszintén hinni tudunk, akkor minden más könnyebbé válik az életben.

Ha jó érzésekkel, izgatottan ébredsz fel reggelente és alig várod, hogy kipattanj az ágyból azért, hogy jó ügyekbe rakd az energiád, akkor MINDEN más lesz. Szeretném, hogy ez a lehető legtöbb ember számára valóság legyen, ezért készítettem egy új online kurzust.

VISION Tervező abban segít, hogy neked is legyen egy tiszta VISION-öd, megfogalmazd magadnak, hogy milyen az a bizonyos Legjobb Önmagad, és megteremtsd önmagad új verzióját.

VISION-3-1A VISION Tervezőt egy átfogó csomagban teszem elérhetővé

Legyél önmagad legjobb verziója

A kurzusban konkrét eszközöket és példákat is kapsz ahhoz, hogy létrehozd azt az egyéni VISION-t, amelyben maximálisan hiszel és nem kérdőjelezed meg úton útfélen, hogy jó úton jársz-e.

Az egyéni vízió, a VISION megalkotása egy izgalmas folyamat. Ha úgy érzed, szeretnél végigmenni a lépéseken, akkor jelentkezz az online kurzussal kapcsolatos részletekért.

Érdekelnek további infók a kurzus teljes tartalmával és témáival?


Mások például ezért jelentkeztek a kurzusra:

”Ami meggyőzött, az csupán annyi, hogy eredetinek érzem a dolgot, nem egy újabb Brian Tracy vagy Anthony Robbins másolatnak.” - Kristóf

”Bár elvégeztem egy 10 alkalmas coaching üléssorozatot, szeretem szétcincálni, analizálni az életem, terveimet, álmaimat, céljaimat. Minden egyes leveledben vannak aranyat érő új gondolatok. Nagyon meggyőzött az őszinteséged.” - Péter