vt-logo-white-600.png

Esettanulmány

Ismerd meg Barbarát


A szakmaváltás előtt álló kutatót, aki megtalálta magában azt a belső hangot, ami hitet és önbizalmat ad számára

A sztori röviden


  • Barbaráról

    Laurinyecz Barbara jelenleg szakmaváltásban lévő kutató, aki a munkája mellett szeret kreatív tevékenységekkel foglalkozni és új dolgokat tanulni.

  • Miben segített a VISION Tervező

    Abban segített neki a VISION Tervező, hogy szakmai váltása során tudatosan összpontosítson arra, hogy valójában mit is szeretne és milyen értéket tud adni a világnak.

  • Milyen eredménye lett a kurzusnak

    Barbara tudatosabbá vált az élete több területén is, emellett pedig megtalálta azt a belső hangot, ami hitet és önbizalmat ad számára.

Várható olvasási idő: 2 perc 15 másodperc. A továbbiakban egy interjút olvashatsz Barbarával, ahol kicsit jobban kibontjuk a fentieket és belemegyünk a konkrétumokba.
“Összeszedtem azokat az elveket és célokat, amelyek bennem voltak mélyen”

Barbara jelenleg Szegeden él, szeret sokféle kreatív tevékenységet végezni, új dolgokat tanulni, tanítani, filozófiával foglalkozni és önkénteskedni. Emellett kutatással foglalkozik, és éppen szakmaváltáson megy keresztül. Ennek a szakmai váltásnak a folyamata közben lépett be az életébe a VISION Tervező online kurzus.

”Őszintén szólva nem gondoltam, hogy szükségem lehet rá, mert sok módszert ismertem már előtte is, és foglalkoztam önismereti témákkal. Viszont egy olyan életfázisban találkoztam vele, amikor mégis adott újat, leginkább azt, hogy hatásosabban összeszedtem azokat az elveket, célokat, amelyek bennem voltak mélyen, de a gyakorlatban segítette elő, hogy ezeket felszínre hozzam.

Lehet, hogy téged is érdekel az önfejlesztés, és már több módszert is kipróbáltál korábban, de eddig valahogy mégsem álltak össze a dolgok egy egységes egésszé. Egy ilyen helyzeten át tud segíteni, ha a célok kitűzésén túl a számodra fontos értékeket is összegyűjtöd, ami egy sokkal teljesebb életre nyithat kapukat.

A VISION Tervező online kurzust úgy állítottam össze, hogy lépésről lépésre vigyen végig ezen a folyamaton.

A kurzus online felületén lépésről lépésre tudsz haladni

Azzal, hogy időt és teret adsz magadnak a saját VISION-öd megtervezésére, egy újféle változást tudsz elindítani az életedben, ami lendületet ad a hétköznapokhoz. Barbara erről a folyamatról így mesélt:

„Igyekeztem nem átfutni, hanem a javasolt tempóban haladni és csak akkor továbblépni, ha már elvégeztem az aktuális feladatot. Könnyen befogadható volt, de gondolkodásra késztetett. Az utolsó lépésen viszont nagyon sokáig dolgoztam, de végül elkészült és azóta is inspiráló megnézni naponta.”

A kurzusban többféle példát is találsz azoktól, akik már elvégezték a kurzust, és megtervezték az egyedi VISION-jüket. Ez Barbarának is tetszett:

„Leginkább a közvetlen, őszinte stílusa tetszett, a saját tapasztalatok megosztása, és hogy nem akar kényszeríteni semmire, nincs benne erőltetés, csak példa.”

“Megerősített abban, hogy keressem és megtaláljam azt a hangot, ami belülről ad önbizalmat és hitet”

Miután elvégezte Barbara a teljes kurzust, arról számolt be, hogy:

„A legfontosabb, hogy tudatosabbá váltam azokban a dolgokban, amelyek az életemben elvi szinten is fontosak, valamint megerősített abban, hogy keressem és megtaláljam azt a hangot, ami belülről ad önbizalmat és hitet, pl. a képességeimben is.”

Ha úgy érzed, hogy szeretnél a hétköznapokban is lendületesen haladni előre és közben jól érezni magad – és emellett kész vagy magadba és a változás folyamatába energiát fektetni -, akkor érdemes részletesebben megismerni a VISION Tervezőt.

Barbara annak ajánlja a kurzust, akit…

„[…] akit érdekel az önfejlesztés, önismeret, és ha foglalkoznak is vele, olyan fázisban vannak, amikor jól jönne iránymutatás és néhány eszköz, hogy tovább lépjenek. Javaslom bárkinek, aki számára jó olvasni a cikkeidet és úgy érzi, megszólítod vele.”

És mit javasol azonak, akik még vacillálnak, hogy elkezdjék-e?

„Ha már gondolkodnak rajta, bátran fogjanak bele, mert csak hozzáadni tud az életükhöz. 🙂 ”

Bővebben a VISION Tervezőről

Az online kurzus abban segít, hogy felépíts egy olyan jövőképet, amelyben őszintén hinni tudsz, és amiért izgatottan ébredsz fel minden egyes reggel.

Megnézem