mindset-logo-500.png

Esettanulmány

Ismerd meg Nikit


A junior tanácsadót, aki az erősebb fókusz megtalálásával több időt és energiát tud a saját fejlődésére fordítani

A sztori röviden


  • Nikiről

    Niki szeret tervezgetni, ötletelni, és fontos számára, hogy bármi, amit csinál, azt szívvel-lélekkel tudja tenni.

  • Miben segített a Mindset Kurzus

    Túl sok mindenre akart egyszerre koncentrálni, és a kurzus abban segített neki, hogy célirányosabban tudjon tartani a saját víziója felé.

  • Milyen eredménye lett a kurzusnak

    A Mindset Kurzus hatására most már sokkal több időt szán saját magára és tudatosabban foglalkozik önmaga fejlesztésével, ami az élete legtöbb területére hatással van.

Várható olvasási idő: 5 perc 2 másodperc. A továbbiakban egy interjút olvashatsz Nikivel, ahol kicsit jobban kibontjuk a fentieket és belemegyünk a konkrétumokba.

“Túl sok mindenre akartam egyszerre koncentrálni, ami nagyon elaprózta az energiámat.”

Niki igazi kreatív személyiség. Imád tervezgetni, ötletelni, stratégiákat alkotni és inspiráló, humoros emberekkel körülvenni magát.

„Szeretem az újdonságokat, a hangulatos, pezsgő városokat, a teniszt és a ritmusos, motiváló zeneszámokat. Fontos számomra, hogy bármit is csináljak, azt szívvel-lélekkel tudjam tenni.”

A napi alkotás, a kreativitásunk megélése komoly előrelépéseket tud hozni az életünkben. Ugyanakkor, ha mindezt szervezetlenül, mindenbe kicsit belekapva tesszük meg, a végén úgy érezhetjük, hogy elfolyik az energiánk, és az eredményeink is véletlenszerűek lesznek. Ez Nikinek is kihívást okozott.

„A Mindset Kurzus előtt számomra a legnagyobb problémát a fókusz hiánya okozta. Túl sok mindenre akartam egyszerre koncentrálni, ami nagyon elaprózta az energiámat és egy világos, stratégiai struktúra hiányában nem volt hatékony. Erősen jobb agyféltekésként igazi kihívás volt számomra, hogy hogyan kreáljak hatékony struktúrákat és rendszereket, amikhez tartani is tudom magam.”

“Erőt adott, hogy tudtam, minden este jön egy újabb videó, ami újabb tervezést és önfejlesztést jelent.”

Niki a Csináld Meg! blogon található cikkek minősége miatt úgy érezte, hogy bátran belevághat a kurzusba, nem fogja csalódás érni. Egy lehetőséget látott benne, aminek a segítségével a következő szintre léphet.

„Már az első Csináld Meg! blogos cikkem elolvasása után éreztem, hogy mennyire áttörőek, hitelesek és inspirálóak az üzeneteid, így valójában nem volt kérdéses, hogy belevágjak-e a Mindset Kurzusba.

Az járt a fejemben, hogy mindez egy kiváló lehetőség a fejlődésre. Tetszett, hogy új kihívás elé állíthatom magam és hogy egy még tudatosabb irányvonalba kezdhetek el haladni, ami már pár apróság által is hatalmas pozitív változásokat képes létrehozni az életemben.”

Így kezdődik a Mindset Kurzus második leckéje

A kurzus leckéiből naponta mindig csak egy új nyílik meg számodra, így lehetőséged van a feldolgozásra, hogy eljátssz magadban a tanultakkal. Van időd megállni, és elképzelni, milyen lenne, ha aszerint élnéd az életed.

„Izgalommal vágtam bele a feladatokba. Erőt adott, hogy tudtam, minden este jön egy újabb videó, ami újabb tervezést és önfejlesztést jelent, ez sokszor hihetetlen lökést volt képes adni. Jó érzés volt, hogy minden feladat után elmélyedhettem a gondolataimban, érzéseimben, majd ezeket papírra vetettem, ami valahogy még nagyobb jelentőséget kölcsönzött minden egyes szavamnak.”

“Elkezdtem valóban komolyan foglalkozni az önfejlesztéssel. Sokkal több időt szántam magamra, a céljaim kitalálására és megfogalmazására, aminek következtében szépen lassan elkezdett összeállni a személyes vízióm.”

Amikor időt, energiát, és pénzt fektetsz saját magadba, akkor egyszerűen sokkal komolyabban veszed azt, hogy a tanultakat feldolgozd, és a gondolkodásod részévé tedd. Több erőfeszítést teszel, hogy keresztülpréseld magad a kezdeti kényelmetlenségeken. Ezáltal a saját magadról alkotott képed is megváltozik, halogatóból cselekvővé válsz, olyan emberré, aki képes akcióba lépni. Nikinél is elindult a változás.

„Először is a legfontosabb változást a Mindset Kurzus abban hozta számomra, hogy elkezdtem valóban komolyan foglalkozni az önfejlesztéssel. Sokkal több időt szántam magamra, a céljaim kitalálására és megfogalmazására, aminek következtében szépen lassan elkezdett összeállni a személyes vízióm.

Úgy érzem, hogy elindultam egy új úton, ahol a legfőbb célom egy erős mentális jövőkép kialakítása magamban. Ez azt jelenti számomra, hogy egy olyan erős, pozitív energiákkal teli mindsetet akarok/fogok létrehozni, ami bármikor kéznél van, ha szükségem van rá.”

“Egyértelműen megéri belerakni az energiát.”

A változás megvalósítható, de nincs varázsgomb, amit elég csak megnyomni. Szükség lesz a munkádra, amivel önmagad átalakulásán dolgozol. Ezen túl a Mindset Kurzus megadja az eszközöket és a támogatást, hogy sikerrel járj. Erről Niki is hasonlóan gondolkodik:

„Azoknak az embereknek tudnám javasolni a kurzust, akik szívesen fektetnek időt/energiát/pénzt saját maguk fejlesztésébe.

Akik bizonytalanok, érdemes mérlegelniük, hogy mennyire szeretnék komolyan venni az önfejlesztést. Ha valaki igazán ki akarja hozni a maximumot a kurzusból, akkor szüksége lesz időre, energiára és valódi elkötelezettségre. Ebbe viszont egyértelműen megéri belerakni az energiát.”

Bővebben a Mindset Kurzusról

Az online kurzus abban segít, hogy újféle szemlélettel tudj nekivágni a hétköznapoknak, és ennek eredményeképp hatékonyabb legyél.

Megnézem