Tudatos Biznisz Masterclass®


Építs vállalkozást a tudatosságod erejével

1 napos üzleti-önismereti tanfolyam, ami segít egy önazonos vállalkozást építeni, ahol jól érzed magad, imádod, amit csinálsz és mások életét is megváltoztatod vele

 • 2022. augusztus 6. 10:00 – 18:00
 • Mercure Budapest Korona Hotel
 • Online is nézhető profi közvetítéssel!

Lefoglalom a helyem a tanfolyamra

Hamarosan zárul a jelentkezés:

Szeretnél valami mást teremteni az életedben és elindítani egy komolyabb változást.


A régi dolgok már nem működnek az életedben. Szeretnél a következő szintre lépni, ugyanakkor azt érzed, hogy visszafognak a jelenlegi életkörülmények és helyzetek.

Már nem is vagy igazán önmagad.

Szeretnél olyan döntéseket és választásokat hozni az életedben, amelyek ráállítanak egy útra, ahol újra lelkes vagy, örömmel cselekszel, és tényleg élvezed, amit csinálsz. Valamilyen komolyabb változásnak kell történnie - mielőbb!


Image

Sokszor csak az időt húzod és nem köteleződsz el rendesen.


Ahelyett, hogy elindulnál egy irányba és menet közben korrigálnál, inkább maradsz a biztonságos nulladik lépésnél és inkább ötletekben pörögve töltöd az időt.

A sok agyalás megbénít a cselekvéstől.

Szeretnél elköteleződni egy út mellett, amit a sajátodnak érzel, és önazonosan tudsz növekedni benne. Szeretnél büszke lenni arra, amit csinálsz, megmutatni magad a világnak és közben segíteni másoknak.


A Tudatos Biznisz Masterclass® bevezet egy új valóságba, ahol a tudatosságod erejével teremted a vállalkozásodat (kezdőként vagy haladóként) és nem pazarolod el az energiád felesleges lépésekre és tévutakra.

Az 1 napos tanfolyamon mindent megkapsz ahhoz, hogy mostantól új, friss, lelkesítő élmény legyen a vállalkozásoddal foglalkozni

Image

Eltűnnek a kérdőjelek és a borús gondolatok


Nincs több elpazarolt nap, amikor azt érzed, hogy egyet léptél előre, kettőt hátra, hanem végre tisztán fogod látni, hogy merre tovább és milyen lépéseket érdemes megtenned.
Image

Gyorsan cselekszel és akcióba lépsz


Kialakul a képességed, hogy nem fogsz várni semmire és senkire, hanem a saját utadon mész előre. A cselekvés többé nem nyűg és fájdalom, hanem élvezed a folyamatot.
Image

Teljes erővel beleállsz egy önazonos útba


Sokkal nagyobb magabiztossággal fogsz haladni előre az utadon, beleállsz abba, amibe eddig nem mertél és azt fogod érezni, hogy megállíthatatlan vagy!


Ez egy különleges üzleti-önismereti program, ahol megkapod azokat az eszközöket, amelyekkel változást tudsz elindítani az életedben és a bizniszedben (bárhol is tarts jelenleg):1 napos élő tanfolyam, így elég egyetlen napot rászánni


A tanfolyamot egy elegáns helyen tartjuk Budapest belvárosában, ahol jól fogod érezni magad és inspirálni fog a környezet is. A friss inspirációk mellett megismersz új embereket, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak, és céljuk, hogy a következő szintre lépjenek a vállalkozásukkal és önmagukkal.


Profi online közvetítés, így bárhonnan részt tudsz venni


Az eseményt online is közvetítjük profi eszközökkel, így nem jelent problémát, ha éppen nem tudsz felutazni Budapestre. Azon felül, hogy az otthonod kényelméből követheted a történéseket, kérdezni is tudsz, így teljes lesz az élmény.


Hanganyag és videófelvétel a teljes napról, amit utólag visszanézhetsz


Ha éppen nem alkalmas a dátum, akkor sem maradsz le semmiről, hiszen utólag visszanézheted a felvételt videó és hanganyag formában. Ha élőben velünk tartasz, akkor is megkapod a felvételeket, így bármikor és bármennyiszer végigmehetsz újra az anyagokon a saját tempódban.


Esettanulmányok, példák és eszközök, ahol a gyakorlat van a fókuszban


Hiába a zseniális elmélet és amerikai példák, ha nem tudod itthon, a magyar piacra átültetve alkalmazni a megtanultakat. Éppen ezért csak olyan példák és esettanulmányok lesznek a tanfolyamon, amely már bizonyítottak - konkrét számokat és példákat fogsz látni.


15 napos challenge + utókövetés, így a tanfolyam után gyorsabban érsz el eredményeket


A tanfolyam végére sok értékes dologgal leszel gazdagabb, ám utána sem lesz elengedve a kezed utána sem, hiszen az izgalmas bónuszok által még tovább élvezheted Krisztián támogatását. A napi emlékeztető üzeneteket rajta tartanak a pályán és segítenek abban, hogy tényleg megvalósítsd, amit elterveztél.

Neked ajánlott a Tudatos Biznisz Masterclass®, ha:


 • Vállakozó vagy (akár újratervezés alatt) és kíváncsi vagy konkrét példákra, hogy milyen gondolkodásmód és hozzáállás tudja a következő szintre emelni a bizniszed (és téged)
 • Tervezed, hogy vállalkozó leszel, és szeretnéd az elejétől kezdve jól csinálni a dolgokat, ahol nem megszakadsz, hanem élvezed is a folyamatot
 • Coach vagy (illetve szolgáltatás-alapú vállalkozásod van) és szeretnél egy skálázhatóbb üzleti modell felé lépni, ahol nem az idődet adod el pénzért
 • Már megy a vállalkozásod egy ideje, de nem látod a kiutat a sok feladat közül és szeretnél átváltani egy másik modellre, ahol kevesebb erőlködésből jönnek a jobb eredmények

Lefoglalom a helyem a tanfolyamra

A tanfolyamot tartja: Zalaba Krisztián


Image

Szia, itt Krisztián, és azért született meg a Tudatos Biznisz Masterclass®, hogy megismerd, hogyan lehet a tudatosság erejével megváltoztatni az életed.

10 éve vagyok jelen az online bizniszek világában, és ez idő alatt több magyar és külföldi vállalkozás vittünk sikerre.

Eleinte még az akaraterőmre is kitartásomra építettem, hogy sikereket érjek el, ám később (egy több mint 3 éves szakasz után, amit visszavonulva, főként meditációval töltöttem) felébredt bennem a felismerés, hogy először a tudatosságomban kell változást elindítani, hogy a külvilágban is változás következzen be.


A visszavonulással töltött évek után tisztán megjelent bennem, hogy érdemes másokkal megosztani (főként olyanokkal, akiket érdekel a tudatosság és a vállalkozásépítés), hogy miként lehet a saját belső erőnket arra használni, hogy elérjük a kívánt változást az életünkben.

A Tudatos Biznisz Masterclass® tanfolyamon azt ismerheted meg, hogyan lehet erőlködés és szenvedés helyett könnyedséggel létrehozni mindazt, amit szeretnénk.

Hozok konkrét példákat korábbi vállalkozásokból, és megmutatom mindazt, ami nekem is segített abban, hogy a stresszes és elfoglalt mindennapok után kevesebb energiabefektetéssel érjek el jobb eredményeket.


Megjelenések
Image
A TV2 és Super TV2 adásában Sági Szilárddal beszélgettünk a tudatosságról
Image
Az első Táborunk teltházas lett, ahová több mint 80 fantasztikus ember jött el

Image
Egy New York-i stúdióban is lehetőségem nyílt interjút adni egy népszerű angol weboldalnak
Image
A Pálferi Alapítvány meghívásából egy lelkes közönségnek tartottam workshopot

Sok spirituális ember nehezen ér el eredményeket az életében, hiszen azt hiszik, hogy a meditáció, vizualizáció és bizonyos szellemi technikák által fognak változást generálni, ám a cselekvés sokszor elmarad.

Emellett mások, akik inkább az anyagi dolgokban hiszek, azt mondják, hogy cselekedni és csinálni kell (!), és keveset foglalkoznak a lelki oldallal, így pedig alig élik meg valódi potenciáljukat.

A Tudatos Biznisz Masterclass® 1 napos tanfolyammal a szándékom, hogy ezt a két világot "összeolvasszam" az emberekben, és belső konfliktusok nélkül tudják megélni önmagukat: kiteljesedve építsék a vállalkozásukat, és bevételt generáljanak úgy, hogy közben jól érzik magukat és mások életéhez is hozzájárulnak.


Program és menetrend


Délelőtti szakasz (10:00-12:30) — a délelőtti szakaszban előkészítjük a terepet a nagyobb változáshoz, ahol a szemléletmód kapja a főszerepet. A következő témákat fogjuk érinteni:Mi a “titkos kapocs” a tudatosság és a biznisz között?Hogyan kövesd az energiát az üzleti életben?Tervezz a végpontból és hagyd lazán megvalósulni a dolgokat!Esettanulmány: Hogyan töltöttünk meg elsőre egy 80 fős tábort (A Legendás Semmittevés Tábor története)Délutáni szakasz (14:00-18:00) — a délutáni szakaszban a gyakorlati példák kapják a főszerepet, ahol konkrét eseteken és érdekes sztorikon keresztül ismerhetsz meg működő üzleti modelleket:4 kipróbált és működő üzleti model - inspirációk


1. Online tanfolyamok és “passzív” bevétel
+ Esettanulmány: Hogyan született meg egy online tanfolyam, amely 4 nap alatt 2.4 millió forintot teremtett

2. Közösségépítés és élő események
avagy a stabil, hosszú távú építkezés ereje: Hogyan állt össze “véletlenül” egy valódi, összetartó közösség - A Backstage-sztori


3. Coaching vállalkozás
avagy a gyors út a havi 1 millió Ft bevételig: Hogyan lehet önazonosan magas összeget kérni a szolgáltatásodért (és profin teljesíteni a megbízást)

4. Cégindítás társalapítókkal és skálázás csapattal
Mik az előnyök/hátrányok? Hol a legkönnyebb elbukni? Mitől lesz hatékony az együttműködés a különbözőségek ellenére?Közben Kérdések és válaszok (online részvétel esetén is!)Végül útravaló és felkészülés a szintlépésre gyakorlati feladatokkal

Inspiráló és elegáns helyszín


Image

Az eseménynek az elegáns Mercure Budapest Korona Hotel ad otthont, ahol egy kényelmes, modern és inspiráló teremben lesz tartva a program. 

1053 Budapest, Kecskeméti u. 14. (Kálvin-térhez közel)

Mivel szombaton lesz az esemény, ezért parkolni ingyenesen tudsz a környező utcákban, vagy óradíjas alapon használhatod a Hotel saját parkolóházát.


Nem szeretnél utazni vagy nem alkalmas a dátum?


Semmi gond. Online is nyomon követheted a teljes eseményt az otthonod kényelméből - professzionális élő közvetítéssel készülünk, ahol a kérdezési lehetőség is biztosított.

Ezen felül, ha nem tudsz személyesen vagy online velünk tartani, akkor is érdemes lefoglalni a helyed a tanfolyamra, mivel utólag megkapod az összes előadás videó- és hangfelvételét.

Bónuszok, amelyek még többet adnak


Értékes és azonnali bónuszok várnak, ha jelentkezel a tanfolyamra:


Image
BÓNUSZ #1

10 napos Online challenge és utókövetés


ÉRTÉKE: 25.000 Ft


A tanfolyam után sem lesz elengedve a kezed, hiszen 10 napon keresztül élvezheted az extra támogatást, ahol minden egyes nap bejelentkezem hozzád egy személyes hanganyag formájában. Így még gyorsabban hozhatsz valódi változást és eredményeket az életedbe.

Image
BÓNUSZ #2

VISION Tervező online kurzus - azonnali hozzáférés


ÉRTÉKE: 25.000 Ft


A helyed lefoglalása után azonnal hozzáférést kapsz az egyik online kurzusomhoz, a VISION Tervezőhöz, amely segít abban, hogy megfogalmazz magadnak egy víziót, ami lelkesít, pályán tart és minden egyes nap inspirál. Ezt már a tanfolyam előtt elvégezheted.

Image
BÓNUSZ #3

Meghívó a privát közösségbe Telegramon


ÉRTÉKE: 15.000 Ft


Meghívást kapsz a tanfolyamon résztvevők számára létrehozott titkos Telegram csoportba, ahol hozzád hasonló gondolkodású emberekkel kapcsolódhatsz, megoszthatod az eredményeket, illetve felteheted a kérdéseidet, amelyekre személyre szabottan válaszolok.

Image
BÓNUSZ #4

Extra “FÓKUSZ” Zoom-hívás augusztus 16-án


ÉRTÉKE: 25.000 Ft


A tanfolyam után másfél héttel lesz egy Zoom hívás is, ahol újra összejövünk az online térben és átbeszéljük az idő során felmerült kihívásokat és kidolgozunk rájuk megoldásokat. Ez lényegében egy extra mini-workshop, amely hozzásegít a még jobb eredményekhez.

Önmagukban csak a bónuszok értéke 90.000 Ft, és mindezt ajándékba kapod, ha lefoglalod a helyed a Tudatos Biznisz Masterclassra.


Foglald le most a helyed a Tudatos Biznisz Masterclassra


 • 2022. augusztus 6. 10:00 – 18:00
 • Mercure Budapest Korona Hotel
 • Online is nézhető profi közvetítéssel

Zárul a jelentkezés:


 

Az 1 napos Tudatos Biznisz Masterclass tartalma:


 Részvétel az 1 napos élő tanfolyamon Online vagy személyesen: Részt veszel az 1 napos tanfolyamon egy szép, elegáns és inspiráló helyen. Online részvétel esetén profi élő közvetítéssel csatlakozhatsz az eseményhez. A helyszíni részvétel limitált, így érdemes előbb jelentkezni.

 Hang és videófelvétel a teljes tanfolyamról: Megkapod a teljes nap hang- és videófelvételét, így ha szeretnéd, bármikor és bármennyiszer újra végigmehetsz az anyagokon. Ha éppen nem tudsz élőben velünk lenni, akkor is élmény lesz visszanézni az anyagot.

Eszközök, esettanulmányok, életszerű példák: Olyan sztorikat hallhatsz és olyan adatokra kapsz rálátást, amelyekre korábban sehol máshol. A magyar piacról lesz több példa, és a nap végére olyan eszközökkel is gazdagodni fogsz, amelyek jelentősen megkönnyítik az előrehaladást.

 Utókövetés a gyorsabb eredményekért: A tanfolyam után sem lesz elengedve a kezed, hiszen egy inspiráló közösségben, online tartani fogjuk a kapcsolatot, és a közben felmerülő kérdéseidet is megválaszoljuk.


Bónuszok:


Bónusz #1: 10 napos Online Challenge, hogy a tanfolyam után egyből akcióba lépj és gyorsabban érj el eredményeket  Értéke: 25.000 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #2: VISION Tervező online kurzus, hogy megtervezd a saját, lelkesítő víziód, ami minden egyes nap inspirál  Értéke: 25.000 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #3: Meghívó a privát közösségbe Telegramon, hogy a tanfolyam után is megmaradjon a kapcsolódás jó fej emberekkel Értéke: 15.000 Ft AJÁNDÉK!

Bónusz #4: "FÓKUSZ" Zoom-hívás a tanfolyam után 10 nappal, hogy választ kapj a kérdéseidre és megtartsd a motivációt Értéke: 25.000 Ft AJÁNDÉK!


A teljes élmény részvételi díja:
⏱ Zárul a jelentkezés 2022. augusztus 5. 23:59-kor
70.000 Ft
(27% Áfát tartalmaz)
Fizetés: előreutalással vagy a helyszínen készpénzben.
💎 Júliusi vagy augusztusi Briliáns tagoknak, illetve Semmittevés Backstage tagoknak az eseményre 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk.

Lefoglalom a helyem a tanfolyamra
 

Amivel gazdagabb leszel a Masterclass végére:


Tisztábban fogsz látni, hogy merre tovább


A frusztráció és kérdőjelek helyett tisztább képed lesz arról, hogy mit szeretnél valójában és milyen a saját definíciód szerinti álombiznisz.

Kinyitják a gondolkodásodat a konkrét, életszerű példák


A bemutatott példák, sztorik és esettanulmányok inspirálni fognak arra, hogy nagyobb projektekben és lépésekben kezdj el gondolkozni.

Hasonló érdeklődésű közeg részese leszel


A tanfolyamra nyitott gondolkodású, jó fej emberek jönnek, akikkel öröm együtt ötletelni, beszélgetni és tapasztalatokat cserélni.

Jobban bele tudsz majd állni a bizniszedbe


Önmagad folyamatos megkérdőjelezése helyett végre el fogsz tudni köteleződni a vállalkozásod építése mellett és több könnyedséggel fogsz előre menni.

A következő lépés: Jelentkezés elküldése a Tudatos Biznisz Masterclassra


1. Töltsd ki a lenti mezőket
2. Fejezd be a biztonságos regisztrációt
3. Kész is vagy, élvezd az azonnali bónuszokat a tanfolyam kezdetéig!

1/3. lépés

Töltsd ki a mezőket és a következő lépésben befejezed a regisztrációt a számlázási és fizetési adatok megadásával (utalással és készpénzzel is fizethetsz):

  Pipáld be a lenti négyzetet is, ha szeretnél emailben hozzáférést kapni tudatosságnövelő eszközökhöz, írásokhoz és egyedi online kurzus ajánlatokhoz.

  Maximális tisztelettel bánok az adataiddal. Bármikor szabadon leiratkozhatsz.

  A fenti gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési Irányelveket.

  Inspiráció, új lendület, kapcsolatok - ezek várnak rád a Tudatos Biznisz Masterclass®-on

  Gyere el az 1 napos üzleti-önismereti tanfolyamra és légy részese az élménynek - alakíts ki új kapcsolatokat, szerezz nagyobb tisztánlátást és építsd fel álmaid bizniszét

  • 2022. augusztus 6. 10:00 – 18:00
  • Mercure Budapest Korona Hotel
  • Online is nézhető profi közvetítéssel

  Ott a helyem, jövök a tanfolyamra!

  Van kérdésed?
  Lépj velünk kapcsolatba:
  06 30 712 7344  Ez a weboldal örömmel készült. | 2022 © Zalaba Krisztián