zalaba-krisztian-300x300-right.png

“Meditálok, mert jólesik.

 • Új online kurzus kezdő és újrakezdő meditálóknak


Milyen lenne, ha...

végre rendszeressé tennéd a meditációt, jobban elmélyednél önmagadban, és naponta átélnéd a belső csendet?


Ha már te is próbálkoztál tudatosan elcsendesedni, akkor valószínűleg ismerősek ezek a gondolatok:


“Pedig most meditálnom kéne, én meg csak itt gondolkodom…”

“Már megint itt van ez a csomó gondolat…”

“Mikor lesz már végre csend…?!”

Kezdő meditálóként sokszor inkább kényelmetlen élmény lehet a meditáció, mintsem kellemes…

Persze vannak alkalmak, amikor tényleg sikerül mélyre menni, de visszatérve a mindennapi dolgokhoz újra felpörög az elme, és behúz a gondolatok és érzések színes kavalkádja.

Amikor kitartóan meditálunk, akkor tisztán érezzük a pozitív hatásokat, de azért előfordul, hogy közbeszól az élet, és nem mindig van tér a napi gyakorlásra…

A mindenféle új praktikák keresése helyett sokkal inkább arra célszerű odafigyelni, hogy egy-két apró dolog “optimalizálásával” magunktól is kényelmessé tegyük a meditációt, aminek hatására nem egy újabb tennivalóként tekintünk rá, hanem egy olyan örömteli tevékenységként, amit alig várunk, hogy elkezdjünk.

Bizony, lehet így is.

Zalaba Krisztián

Szia, itt Zalaba Krisztián, és bár eleinte kicsit döcögősebben ment a meditáció, szerencsére kitartó maradtam a gyakorlással, ami egy igazán mély békességet nyitott meg bennem.


Megjelenések

Valószínűleg többféle dolog is hatással volt erre a kiteljesedésre, és az évek alatt teljesen átformálódott a világom, ugyanakkor érdekes módon a meditáció mindvégig a mindennapok része maradt.

Ahogy a folyamat alatt egyre inkább tisztultak ki a valódi Önmagammal kapcsolatos felismerések, arra lettem figyelmes, hogy:

 • sokkal könnyedebbé és áramlóbbá vált a befelé figyelés
 • a felbukkanó gondolatok kevésbé zavartak meg
 • rendszerint testileg-lelkileg felfrissülve folytattam az élet dolgait.

Egyik reggel – éppen meditációból visszatérve – hirtelen késztetést éreztem arra, hogy kezembe vegyem a sárga lapokkal teli jegyzetfüzetet. Csak úgy áradtak a betűk és szavak!

Egy új online kurzus vázlata bontakozott ki előttem.

Meditálok, mert jólesik

Az online mini-kurzusLegyen végre igazán könnyű, mély és rendszeres a meditációd

A Meditálok, mert jólesik online mini-kurzusnak a szándéka, hogy praktikus segítséget adjon ahhoz, hogy magadtól is kényelmesebbé és áramlóbbá tudd tenni a meditációt.

A kurzus gyors és egyszerű, ami azért kellemes, mert így nem kell egy könyvnyi szövegen és több órányi előadáson végigrágnod magad azért, hogy valami újat tanulj és élvezd a meditáció pozitív hatásait.

Érhető és azonnal alkalmazható formába lettek összesűrítve azok a fő dolgok, amelyek több évnyi aktív gyakorlás alapján letisztultak bennem.

A kurzus az alábbi témákat érinti:

Az online kurzus témái:

 • Hogyan tedd a “sajátoddá” a gyakorlást, ami által örömmel kezdesz majd neki
 • A kényelmes és mély meditáció 5 eleme
 • Hogyan válhat “meditációvá” bármilyen hétköznapi tevékenység
 • Gyakorlati praktikák, amelyektől igazán áramló lehet mindegyik elcsendesedés
 • Hasznos eszközök és érdekes anyagok gyűjteménye

A mini-kurzus egy szép online felületen érhető el, amelyet öröm használni. Lépésről-lépésre haladhatsz a leckékkel, amelyek logikusan, strukturálva vannak felépítve.

Online felület

A kurzusban vegyesen található hanganyag, videók, illetve szöveges részek. Újdonságként ezúttal készült egy “hangoskönyv” változat is az egészből (opcionálisan választható), amelyet végig én mesélek itt-ott picit mókás formában. 😉

A kurzust egy átfogó csomagban érheted el, amely a következőket tartalmazza:

 • Az online mini-kurzus

  Egyedi hozzáférést kapsz az online felülethez, ahol lépésről-lépésre vezetlek végig a kurzuson, közben pedig olyan tempóban haladsz, ahogy neked a leginkább kényelmes.

 • 3 gyors és egyszerű lecke

  A kurzus 3 fő leckéből áll, amelyek azonnal alkalmazható praktikákkal, és konkrét javaslatokkal segítenek hozzá ahhoz, hogy végre magadtól is jólesően meditálhass.

 • Korlátlan hozzáférés és ingyenes frissítések

  A kurzust bármikor, bármeddig és bárhonnan eléred – laptopról, mobilról, tabletről. Ezen felül ha új anyagokkal frissül ez a mini-kurzus, akkor bónuszként ingyen megkapod őket.

 • Bónusz: "Belső Kör" tagság

  A csatlakozással meghívást kapsz a Belső Kör privát Facebook csoportba, amely a Minden.Egyes.Nap kurzusokhoz csatlakozott tanulók számára érhető el.


Lehetséges, hogy ezen a ponton felmerült benned néhány kérdés, ezért pár pontban összegyűjtöttem a válaszokat. Kattints a kérdésre, és feltárul a válasz.Ha szimpatikus számodra a dolog, és úgy érzed, hogy szívesen belevágnál a kurzusba, akkor lent ismerheted meg a csatlakozással kapcsolatos részleteket.

Jelentkezés a kurzusra


Jelenleg kétféle opció áll rendelkezése, és bátran válaszd azt, amelyikkel kapcsolatosan azt érzed, hogy a leginkább lelkes vagy.

1. opció | Az alap csomag

Tartalma:

 • A Meditálok, mert jólesik online mini-kurzus
 • Bónusz: “Belső Kör” tagság
 • A kurzus “hangoskönyv” formátumban, Krisztián által mesélve
 • Bónusz: 92 perces online videó, amelyben a meditációs gyakorlással kapcsolatos gyakori kérdések (“hogyan maradjak fókuszált”, “hogyan alakítsam ki szokásként a meditációt”, stb.) kerülnek megválaszolásra, illetve további érdekes és személyes példák is bemutatásra kerülnek
3 000 Ft + ÁFA helyett
2 500 Ft + ÁFA
= bruttó 3 175 Ft

CSATLAKOZZ MOST

2. opció | A teljes csomag

Tartalma:

 • A Meditálok, mert jólesik online mini-kurzus
 • Bónusz: “Belső Kör” tagság
 • A kurzus “hangoskönyv” formátumban, Krisztián által mesélve
 • Új Bónusz: 92 perces online videó, amelyben a meditációs gyakorlással kapcsolatos gyakori kérdések (“hogyan maradjak fókuszált”, “hogyan alakítsam ki szokásként a meditációt”, stb.) kerülnek megválaszolásra, illetve további érdekes és személyes példák is bemutatásra kerülnek 😉
5 000 Ft + ÁFA helyett
4 000 Ft + ÁFA
= bruttó 5 080 Ft

CSATLAKOZZ MOST

paypal-fizetes

Infók a fizetéssel kapcsolatosan
Bármelyik opciót is választod, a biztonságos fizetést a Teachable rendszere biztosítja, ahol könnyedén, bankkártyával van lehetőséged fizetni. A regisztrációt követően azonnal elkezdheted a kurzust. A folytatáshoz egyszerűen csak kattints a fenti kék gombok valamilyére.

Kérdések és válaszok


Összegyűjtöttem pár technikai jellegű kérdést is, amelyek felmerülhettek benned a kurzushoz való csatlakozással kapcsolatban. Egyszerűen csak kattints a mezőre és nézd meg a választ.Tesztelve
30 napos garancia

Garanciával védve vagy a kurzus teljesítésének ideje alatt, így mindenféle kockázat nélkül tudod kipróbálni az anyagot. Ha éppen az jelenik meg, hogy szívesebben visszakérnéd az árát, akkor a vásárlástól számítva 30 napig van rá lehetőséged.


“Elég egy-két apró dolgot rendbe tenni…”


Előreláthatólag a program végeztével nem egy újabb tennivalóként tekintesz majd a meditációra, hanem alig várod, hogy elmélyedj magadban, és átérezd a belső csendet.

A tisztánlátás érdekében érdemes tudni, hogy ez a kurzus…

 • NEM egy újféle meditációs módszer bemutatása
 • NEM vezetett meditációs hanganyagok gyűjteménye
 • NEM egy elméleti előadás a meditációról.

Az egész sokkal inkább egy lényegretörő útmutató azoknak, akik szeretnék elmélyíteni és kényelmesebbé tenni a befelé haladást.

Nem szükséges elhinned és magadévá tenned semmilyen elméletet vagy koncepciót – elég, ha nyitott maradsz, kipróbálod a leírt dolgokat, és megfigyeled magadon a hatásukat.

A helyzet az, hogy elég egy-két apró dolgot rendbe tenni ahhoz, hogy teljesen másféle élmény legyen a meditáció.

Igaz, a kurzus nem fog helyetted meditálni, ugyanakkor segítségedre lehet, hogy jobban élvezhetővé, és igazán jólesővé váljon a mindennapos elcsendesedés.

Íme néhány pontban, hogy kinek javaslom a kurzushoz való csatlakozást.

Szeretettel ajánlom a kurzust annak…

 • aki örömmel fogad néhány hasznos és azonnal bevethető praktikát a meditációs gyakorlása elmélyítéséhez és rendszeresítéséhez
 • aki már “meditálgatott”, de egyelőre kevésbé érzett rá az ízére, és még nem alakult ki belőle tartós, mindennapos szokás
 • aki szívesen figyel befelé, foglalkozhatja önmaga mélyebb megismerése, és mély, áramló meditációkat szeretne.

Végül pedig még egyszer összegezve, hogy mihez jutsz hozzá, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol a kurzushoz:

 • “Meditálok, mert jólesik” mini-kurzus: egyedi hozzáférést kapsz az online felülethez, ahol egy helyen, szépen rendszerezett formában eléred az anyagokat
 • Gyors elérés hozzám: prioritásként kezelem a tőled érkező emaileket, így ha bármilyen tanácsra van szükséged, akkor azonnal tudsz kérdezni
 • Korlátlan hozzáférés: a kurzust bármikor, bármeddig és bárhonnan eléred – laptopról, mobilról, tabletről
 • Ingyenes frissítések: amennyiben a jövőben új elemekkel bővül a Meditálok, mert jólesik mini-kurzus, akkor teljesen ingyenesen megkapod a frissítéseket
 • 30 napos garancia: próbáld ki a teljes kurzust, és ha éppen az jelenik meg, hogy szívesebben visszakérnéd az árát, akkor 30 napig erre is van lehetőséged
 • Bónusz – “Belső Kör” tagság: meghívást kapsz az új privát FB csoportba, amely azoknak a tanulóknak készül, akik belevágnak a Minden.Egyes.Nap online kurzusokba.

Találkozzunk odabent, a “Csendes Helyen” ☺️

Meditacio - Zalaba Krisztian

Melyiket választod?


A kurzus állapota:

Alap csomag

3 175 Ft

bruttó ár (27% Áfával)
 • A Meditálok, mert jólesik online mini-kurzus
 • Bónusz: “Belső Kör” tagság
 • Hangoskönyv formátum
 • Bónusz: 92 perces online beszélgetés videófelvétele a meditációs gyakorlásról
Ezt választom
Mi vár a folytatásban?
A fenti gomb megnyomása után átkerülsz a fizetési felületre, ahol biztonságosan, bankkártyával tudsz fizetni. A sikeres fizetés után a rendszer továbbít a kurzus online felületére, ahol akár rögtön bele tudsz kezdeni az első leckébe. Ennyire egyszerű az egész.

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatosan, akkor írj egy emailt, hogy hívd a 06-30-712-7344 -es számot.

Ez a weboldal örömmel készült. | 2020 © Zalaba Krisztián