zalaba-krisztian-300x300-right.png

INGYENES LETÖLTÉS: Ismerd meg Önmagad Kezdőcsomag


Ismerd meg Önmagad

Összeállítottam egy kezdőcsomagot, amely abban segít, hogy:

 • Megismerhesd a mélyebben lévő valódi Önmagad
 • Tudatára ébredj korlátlan Belső Énednek
 • Sokkal könnyedebbé váljon az, amit “életnek” hívunk.
Letöltöm a Kezdőcsomagot

Zalaba KrisztiánSzia, itt Krisztián, és van egy kérdés, ami a leglényegesebb mind közül, amit valaha is feltehetünk magunknak. Ez így hangzik: “Ki vagyok Én?”

Tedd félre az olyan felszínes válaszokat, minthogy “ez a nevem, itt dolgozom, ezeket szeretem csinálni”, és menj mélyebbre: intuitív módon értsd meg, hogy ki – vagy inkább Mi – is vagy valójában.

A helyzet az, hogy az emberi forma mögött van valami a háttérben, amelynek az ízét akkor tapasztalod meg, amikor teljesen csendes az elméd, abbamaradnak a képzetalkotások, és egyszerűen csak Vagy. Összegyűjtöttem néhány dolgot, amelyek segíthetnek ráébredni arra az esszenciára, ami mindnyájunk eredendő természete.

Appok listájaA csomag részeként 5 nagyon hasznos könyvet is megismerhetsz


Legyél éber valódi Önmagadra

Mire gondolsz valójában, amikor azt mondod, hogy “én”? Tulajdonképpen ki is ez az “én”? Lehet, hogy mindeddig tévesen azonosítottad magad olyan dolgokkal – gondolatokkal, érzésekkel, fizikai megjelenéssel -, amelyek mögött egészen másvalami vagy?

Az éber, tudatos befelé figyelés segít a legtöbbet abban, hogy tudatára ébredj valódi lényednek, ám van itt néhány olyan eszköz, amelyek irányt mutathatnak abban, hogy merrefelé fordítsd a figyelmedet, és így visszaálljon valódi önazonosságod.

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • Kérdések Önkutatáshoz

  A munka javarésze odabent történik, ezért célszerű a “saját területeden” keresgélni a külvilág helyett. Ezen az 1 oldalon néhány olyan kérdést találsz, amelyek segíthetenek abban, hogy mit és hogyan érdemes megvizsgálni.

 • Könyvek a felébredéshez

  Magában a könyvek olvasása csak egy darabig segít a folyamatban, mégis van itt néhány olyan olvasnivaló, amelyek útmutatóként szolgálhatnak. 5 olyan könyvet ismerhetsz meg, amelyeket érdemes gyakran “forgatni”.

 • Beszámoló: 8 hónapnyi mély befelé figyelés

  Több hónapra szinte teljesen félretettem a világ dolgait, és egy átfogó beszámolóban összefoglaltam azt, hogy mi az, ami megváltozott. A tartalmas írást akár részletekben is elolvashatod.

Ha úgy érzed, hogy szívesen letöltöd a kezdőcsomagot, akkor a lenti gombra kattintva tudod kérni.

Szeretnél tudatossá válni valódi Önmagadra?

Töltsd ki a mezőket és nyerj hozzáférést az anyagokhoz, amelyek segítenek mélyebbre menni önmagadban:

  Pipáld be a lenti négyzetet is, ha szeretnél emailben hozzáférést kapni tudatosságnövelő eszközökhöz, írásokhoz és egyedi online kurzus ajánlatokhoz.

  Maximális tisztelettel bánok az adataiddal. Bármikor szabadon leiratkozhatsz.

  A fenti gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési Irányelveket.

  Megjelenések