A Minden.Egyes.Nap jövőképe

Ismerd meg, hogy milyen világot képzelünk el és mit teszünk annak érdekében, hogy kis lépésekben mindez valóság legyen.


Helló, én nevem Zalaba Krisztián, a Minden.Egyes.Nap alapítója vagyok. Van egy jövőképem, egy VISION-öm, amelynek az építésébe naponta belerakom az energiát.

Mindezt azért, mert őszintén hiszek abban, hogy a kis lépések idővel nagy változásokat indítanak el sokak életében.

Képzelj el egy olyan világot, ahol az emberek izgatottan ébrednek fel reggelente. Abban a másodpercben, ahogyan megszólal az ébresztőóra, kipattannak az ágyból és alig várják, hogy belevessék magukat egy új napba.

Élvezik az életet. Élvezik, amit csinálhatnak.

Olyan dolgokkal foglalkoznak, amelyek teljesen feltöltik őket és közben kiteljesedve érezhetik magukat. Olyan dolgokat csinálnak, ami másoknak is értéket ad és jobb hellyé teszi a világot.

Mi egy ilyen világban szeretnénk élni, és azon dolgozunk minden egyes nap, hogy egyre több ember számára mindez valóság legyen.

A MIÉRT-tel kezdünk.

Hiszünk abban, hogy úgy tudunk változást elindítani a világban, hogy akcióra inspirálunk másokat. Hiszünk abban, hogy ezt őszinte példamutatással tudjuk megtenni. Életszerű sztorikkal, követhető lépésékkel és konkrét példákkal mutatjuk meg azt, hogyan jutunk előre az életben.

A célunk, hogy hozzánk hasonlóan mások is azt tudják mondani minden egyes nap, hogy: “Jó úton vagyok. Jól érzem magam.”

A folyamatra figyelünk.

Bármibe is kezdünk, arra figyelünk, hogy élvezzük a folyamatot.

Hiszünk abban, hogy csak úgy van értelme eljutni a céljainkhoz, hogy közben jól érezzük magunkat. Odafigyelünk arra, hogy mindenki – saját magunk és társaink – számára is ÉLMÉNY legyen az álmainkhoz vezető út.

Ha valamilyen új dologba fogunk bele, akkor elfogadjuk, hogy lesznek nehezebb részek, amelyek azért vannak, hogy fejlesszenek bennünket. Őszintén segítünk egymásnak és amikor segítségre van szükségünk, akkor megosztjuk másokkal az éppen aktuális kihívásainkat.

Szabadon dolgozunk.

Csapattagjaink számára lehetőséget biztosítunk, hogy a világ bármely pontjáról velünk alkossanak.

Korlátok nélkül és maximális hatékonysággal dolgozunk együtt, ahol kihasználjuk a technológiai előnyöket. Rendszereinknek és automatizált folyamatainknak köszönhetően akkor is értéket adunk másoknak, amikor alszunk, sportolunk vagy éppen új kurzusokon dolgozunk.

Csapatban gondolkodunk.

A csapatmunka során 100%-osan odafigyelünk egymásra. A célunk, hogy ŐSZINTÉN megértsünk és elfogadjuk a többi embert, segítsünk nekik előre lépni az életükben, mert ők is úgy lesznek egyre jobbak, ha támogatást kapnak.

Folyamatosan lehetőséget biztosítunk másoknak, hogy csatlakozzanak a csapathoz. Örömmel fogadjuk az őszinte segítséget, ahol az együttműködés során mindenki azt tudja csinálni, amit szeret és amiben ki tud teljesedni.

Értékeljük mások munkáját.

A személyes fejlődésünkbe aktívan invesztálunk időt, pénzt és energiát. Hiszünk abban, hogy amiért fizetünk, annak máshogy tekintünk az értékére, ezért örömmel vásároljuk meg mások könyveit és kurzusait.

Úgy bánunk másokkal, mint ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. A saját online kurzusainkkal és anyagainkkal megoldásokat adunk égető problémákra, amelyek segítenek eljuttatni az embereket a saját céljaikhoz. Célunk, hogy folyamatosan egyre jobb és profibb anyagokat készítsünk.